Masker non-perfo

Macrocast nonperfo fra MACROMEDICS er en ny masketype som gir en meget høy stabilitet og reproduserbarhet. Den er transparent under fikseringsarbeidet som gir kontroll med referansepunkter på pasienten. Masker til IMRT-stråling pga. stivheten i materialet.

Datablad (PDF)

Fine perfo

 Fine perfo og fine perfo comfort er tilnærmet like. De har små hull over hele masken og er like stabile med minimal krymping. 

Fine perfo er glatt på begge sider, mens fine perfo comfort har et mykere lag på innsiden av masken. 

Begge maskene kommer i 3 størrelser: 3-precut, 4-precut og 5-precut. Alle maskene kommer i varianter som passer de fleste baseplater. 

 

Masker for ekstremiteter

Alle maskene kommer i ekser på 10 stk og er av materialet fine perfo comfort. 

Størrelser: 

  • Extremities mask extra small
  • Extremities mask small
  • Extremities mask for hand
  • Extremeties mask for leg

 

DSPS og SSPS

DSPS Double Shell Positioning System fra MACROMEDICS gir en unik og nøyaktig immobilisering av occipitalt og facialt område. Det er en state-of-the-art løsning for stereotaktisk strålebehandling. DSPS-systemet er kompatibelt med alle typer basetyper/behandlingsbord, og er samtidig en meget rimelig løsning sammenlignet med alternative eksisterende løsninger.

SSPS Single Shell Positioning System fra MACROMEDICS er tilnærmet lik DSPS. SSPS fikserer kun facialt område i ulikhet med DSPS som fikserer både occipitalt og facialt. Samme Karbon fiber krybbe brukes både for DSPS og SSPS og kommer også i en MR kompatibel versjon.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no