Pelvic prone

Macromedics Pelvic Prone Board er en ny design for best mulig posisjonering/fiksering i mageleie. Den gir komfortabel ergonometrisk immobilisering og er laget i karbon-fiber med spesielt lav attenuering.  Pelvic Prone Board rer lett, sterkt, indekserbart og kan gi betydelig reduksjon av stråling til tynntarm.

Datablad (PDF)

LEPS

LEPS  Lower Extremities Positioning System fra MACROMEDICS  er et modulært system for immobilisering av bekken og ben-regionen.  LEPS variable knestøtte og fotstøtte har indeksering for optimal tilpassning i lengde og høyde.

Datablad (PDF)

LEX-ULTRA

MACROMEDICS  LEX-ULTRA er en ny løsning for støtte/posisjonering av ben-partiet, og er indekserbart for alle posisjoner. LEX-ULTRA gir fri strålefelt-tilgang til aktuelle områder med mindre stråling til friskt vev.

Datablad (PDF)

UniqFix

UniqFix er en multifunksjonell baseplate som gir mange muligheter for immobilisering av ekstremiteter. Dette er en baseplate som passer ypperlig for fiksering av ekstremiteter ved hjelp thermoplastic masker. MR safe versjon er tilgjengelig.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no