H&N baseplate

Exafix H&N 5-pts baseplater fra MACROMEDICS i karbonfiber gir presis posisjonering sammen med push-pin masker. De dosimetriske verdier er optimale med minimum toleranse i attenuering og platene er meget hodbare.

Datablad (PDF)

Head support

MACROMEDICS Head Support finnes i ulike materialer og størrelser, herunder extra-wide og pediatric. For maksimal presisjon og reproduserbarhet finnes de også i karbonfiber som også gjør de meget holdbare. Hodestøttene kombineres med karbonfiber blokker og vinkler i ulike utforminger til baseplatene.

Datablad (PDF)

IMRT Head & neck

Exafix IMRT baseplater fra MACROMEDICS gir 360 grd. fri behandlingssone av hode med lave og konstante verdier for attenuering.  IMRT-baseplatene lages til alle kjente linac-bordtopper, er meget enkle og ta på/av og er laget for det ledende maskesystem med push-pin

Datablad (PDF)

DSPS

DSPS Double Shell Positioning System fra MACROMEDICS gir en unik og nøyaktig immobilisering av occipital og facialt område. Det er en state-of-the-art løsning for stereotaktisk strålebehandling.  DSPS-systemet er kompatibelt med alle typer baseplater/behandlingsbord, og er samtidig en meget rimelig løsning sammenlignet med alternative eksisterende systemer.

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no