H&N baseplate

Exafix H&N 5-pts baseplater fra MACROMEDICS i karbonfiber gir presis posisjonering sammen med push-pin masker. De dosimetriske verdier er optimale med minimum toleranse i attenuering og platene er meget hodbare.

Datablad (PDF)

Head support

MACROMEDICS Head Support finnes i ulike materialer og størrelser, herunder extra-wide og pediatric. For maksimal presisjon og reproduserbarhet finnes de også i karbonfiber som også gjør de meget holdbare. Hodestøttene kombineres med karbonfiber blokker og vinkler i ulike utforminger til baseplatene.

Datablad (PDF)

IMRT Head & neck

Exafix IMRT baseplater fra MACROMEDICS gir 360 grd. fri behandlingssone av hode med lave og konstante verdier for attenuering.  IMRT-baseplatene lages til alle kjente linac-bordtopper, er meget enkle og ta på/av og er laget for det ledende maskesystem med push-pin

Datablad (PDF)

RealEase og S-Type baseplater

RealEase og S-type baseplater er formet for pasientkomfort. Brettene låses på couchtop ved hjelp av 2 CouchStrips som sikrer reproduserbar posisjonering. Brettene gir mulighet for god fiksering, stabilitet og mulighet for å bruke 3-punkts og 5-punkts masker.

Det er gode muligheter for montering av tilleggsutstyr på brettene.

MR safe versjon er tilgjengelig.

Tilting baseplates

Tilting baseplates kan brukes med RealEase, S-Type og ExaFix maske systemer. Baseplaten kan enkelt festes på hode/nakke baseplater. Brettet kommer i to variasjoner. 25 degrees kan vinkles med 5 steg opp til 25 grader og 35 degrees kan vinkles med 7 steg opptil 35 grader. Denne kan være behjelpelig med mindre "overstretching" av masker og dermed bedre reporduserbarhet. Kommer også i MR safe versjon.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no