Breastboard LX

MACROMEDICS Breastboard LX er den nyeste modell av brystbord for strålebehandling. Breastboard LX har kjernefri enlags karbonfiber-felt i behandlingssonene med meget lav attenuering. Breastboard LX  er meget lett og samtidig mekanisk sterk i alle viktige ledd og gir maksimal reproduserbarhet med indeksering.

Datablad (PDF)

Thoraxsupport

Thoraxsupport fra MACROMEDICS er laget for å møte de siste krav for presis strålebehandling i thorax-området, og gir effektiv set-up, doseplanlegging og pasient-komfort. Ergonomisk design med dobbelt-kurvet ryggplate gir maksimal komfort og brettet har sterke indekserte armstøtter for høy reproduserbarhet.

Datablad (PDF)

Breastboard SX

Breastboard SX er et enkelt, men stilrent brystbrett.  Breastboard SX legger til rette for et raskt og enkelt reproduserbart pasientoppsett. 

Det er laget av lav-attenuerende carbon fiber materiale.

Brettet kan vinkles fra 5 grader til 15 grader og er kompatibelt med Macrocast masker. 

EagleBoard

EagleBoard gi mange muligheter for å justere både hode, nakke, armer og hender. Brettet er komfortabelt og gir reproduserbar pasient posisjonering. Eagleboard er MR safe og passer derfor utmerket for alle type bildemodaliteter. 

Kan kjøpes med både T-grip og U-grip . 

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no