Omniboard

 OmniBoard er Macromedics' svar på All-in-one brett. Brettet er effektivt og allsidig. Det gir god reproduserbarhet og sikkerhet. 

Brettet eliminerer tunge løft fordi det kun veier 2,8 kg. 

Det gir mulighet for all type fiksering. 

MultiBoard

 MultiBoard er et allsidig "All-in-one" pasientposisjonerings system. Denne tilbyr fleksibilitet i tillegg til rask, effektiv og presis pasientposisjonering.

MultiBoard kan enkelt festes på en couchtop daglig slik at den står stødig. 

Brettet fikserer: hode, nakke, bryst, thorax og bekken.

MR-safe versjon er tilgjengelig.

EAMIS

EAMIS Extra Accurate Modular Immobilization System fra MACROMEDICS har som basis en allsidig baseplate optimert for strålebehandling av bekken og prostata. EAMIS kombineres med LEPS fot-og ben-fiksering for stråleterapi av lunge, lever og bekken. Kombinert med også Thoraxsupport og MM-secure Arches gir den en high-end stereotaktisk fiksering.

 

MR safe versjon er tilgjengelig.

EAMIS Lite

EAMIS Lite er et kompakt system som gir mulighet for mange ulike pasientoppsett. EAMIS Lite kan brukes på stereotaksi behandling av lunge, thorax, lever og nedre abdomen. Systemet veier lite og derfor lett å bruke og håndtere. MR safe versjon er tilgjengelig.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no