Stråleterapi


Fiksering og posijonering med et komplett utvalg av avansert utstyr i karbonfiber og fikserings-masker er et hovedområde for Scanrad Protection AS. Vi representerer her  MACROMEDICS  i Nederland, et ungt og dynamisk firma med betydelig erfaring i utvikling av nye og brukervennlige systemer innen stråleterapi.  

Innen dosimetri representerer vi PTW Freiburg med deres verdensledende ionekammere, elektrometer, fantomer, verifiserings-software samt den nye Quickcheck Webline morgenkontroll.   Europas mest sollgte  store vannfantomer  for stråleanalyse har vi også fra PTW, som også leverer ledende In Vivo-diodesystemer samt  fantomer for IMRT.

Vi fører videre et bredt utvalg av Solid Water fra Gammex Inc. og flere typer bolus-materialer. Fra RSD fører vi de kjente Alderson antropomorfiske fa i ntomer.

Og fra ISP fører vi GAFCHROMIC film for doseversifisering og kvalitetssikring. Vi fører også et rikt utvalg av CT og MR-markører for stråleterapi fra Beekley Inc.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no