Opaque Collection

 Med fler nye og mer behagelige modeller samt den nye og lettere beskyttelsen er Opaque Collection en ny generasjon i personbeskyttelse.

Det nye materialet er 15-20% lettere og har samtidig høyere beskyttelse.

 

Datablad (PDF)

3PU Apron

Scanflex nye modell 3PU Apron beskytter foran og er meget enkel å ta av/på. Den er tenkt brukt til de 3 kategorier; pasient, personalet og veterinærer.

Datablad (PDF)

RELIEF skjørt og vest

Ny modell fra Scanflex hvor både skjørt og vest har innvendig elastisk belte som gir maksimal vektavlastning.

Datablad (PDF)

Splitwrap

Ny frakkmodell fra Scanflex. Forbedret innvendig belte, splitt i siden som gjør frakken smidigere og åpning i ryggen som gir vesentlig bedre lufting.

Datablad (PDF)

Skjørt og Vest

Scanflex. Helbeskyttelse for lengere arbeidsøkter. Kombinasjonen gir best mulig bevegelsesfrihet. Ulike størrelser av over- og underdel kan kombineres for best mulig passform. En meget god beskyttelse ved f.eks. operasjon /intervensjon.

Datablad (PDF)

Easy-wrap

Scanflex.

Hel-beskyttelse for deg som anvender frakken flere timer i strekk. Frakken har et innvendig unikt bredt belte som avlaster skuldre/rygg maksimalt.

Datablad (PDF)

Easy-fix

Frontbeskyttelse som gir flere valgmuligheter for vektfordeling. De justerbare velcro-båndene hjelper til med å fordele vekten på hofter og rygg.

Datablad (PDF)

Easy-drop

Frontbeskyttelse med flere justeringsmuligheter. Egner seg godt i sterile miljøer og til operasjon.

Datablad (PDF)

Frost Triple Close

Frost Triple Close fra Scanflex som er uten sømmer, er nå meget lett å lukke pga. 3 måter; i front med magnetlås på utside eller innside og fra baksiden med velcro. modellene er spesiellt laget for intervensjon/operasjon stående/sittende.

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no