Testobjekter PTW

PTW er en ledende leverandør av kvalitetsfantomer til alle modaliteter innen radiologi. Såvel til analoge som digitale røntgen- og gjennomlysnings-anlegg har PTW fantomer og testobjekter som regnes som den gyldne standard i forhold til IEC- og DIN-normer.

Datablad (PDF)

Digirad/Digimam

Artinis er en ung nederlandsk fantom-produsent som utvikler sine fantomer i samarbeid med Nijmegen Medical Center. Deres DIGIMAM har blitt gullstandarden inne QA på mammografi.

Datablad (PDF)

Leeds-fantomer

Leeds Test Objects leverer de kjente TOR-fantomene til bl.a gjennomlysning TOR 18FG. De produserer fantomer til alle modaliteter.

Datablad (PDF)

Gammex-fantomer

GAMMEX leverer de velprøvede GAMMEX-RMI røntgen og CT-fantomer. De har nå kommet med et nytt fantom Neonatal Chest Phantom

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no