Radiologi


 

Scanrad Protection AS er en ledende leverandør av strålebeskyttelse til personalet innen radiologi. Våre frakker fra Scanflex Medical AB brukes av alle sykehus i landet og er kjent for god beskyttelse, ergonomi og kvalitet. Våre tak-og bord-monterte skjermer fra Kenex Ltd.  finnes idag i de aller fleste sykehus og dekker alle behov for fast eller mobil beskyttelse.

Vi fører også et rikt utvalg av hjelpeutstyr til røntgen. herunder leverer vi alle typer kompensasjonsfiltre fra Octostop Inc. Fra Beekley Inc.leverer vi markører for CT, gjennomlysning og MR.  Undersøkelsesbord har vi i mange modeller fra IDI.

Til kvalitetssikring fører vi et bredt utvalg av måleutstyr for alle modaliteter.  Fra PTW  leverer vi DAP-målere i ulike utførelser og fra PTW  leverer vi også DIAset QA-systemer for radiologi, fluoroskopi, mamma og dental samt CT

Antropomorfe fantomer har vi fra RSD Alderson og fantomer fra Gammex-RMI, Artinis og Leeds Test Objects,  samt fra PTW har vi deres DIN/EN-testobjekter for alle modaliteter.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no