Opaque Collection

Kolleksjonen består av de tidligere kjente typer samt flere nye behageligere modeller. I et materiale som er 15-20% lettere og smidigere, og som har øket beskyttelse.

Datablad (PDF)

Skjørt og Vest

Helbeskyttelse for lengere arbeidsøkter. Kombinasjonen gir best mulig bevegelsesfrihet. Ulike størrelser av over- og underdel kan kombineres for best mulig passform. En meget god beskyttelse ved f.eks. operasjon /intervensjon.

Datablad (PDF)

Easy-wrap

Hel-beskyttelse for deg som anvender frakken flere timer i strekk. Frakken har et innvendig unikt bredt belte som avlaster skuldre/rygg maksimalt.

Datablad (PDF)

Easy-fix

Frontbeskyttelse som gir flere valgmuligheter for vektfordeling. De justerbare velcro-båndene hjelper til med å fordele vekten på hofter og rygg.

Datablad (PDF)

Easy-drop

Frontbeskyttelse med flere justeringsmuligheter. Egner seg godt i sterile miljøer og til operasjon.

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no