Posijet

Med POSIJET fra Lemer Pax kan man eluere, trekke opp, kontrollere og injisere sprøyter med FDG under full beskyttelse, uten å måtte bygge opp egen PET-Hotlab.  Pigen lastes inn om morgen sammen med dagens worklist og man kan med denne mobile stasjonen injisere opp til 30 behandlinger pr. økt. Om natten kobles den til RIS for rapportering og deretter lades den og får neste dags worklist overført.

Datablad (PDF)

JETTI

JETTI fra LEMER PAX er en enkel og effektiv mobil injiseringstasjon for PET. Den gir rundt 98% reduksjon av stråling for personalet fra pasient og kilde/sprøyte.

Datablad (PDF)

ManuJet

ManuJet er en ideell injektor for manuell injeksjon. 15 mm tungsten rundt sylinderen for strålebeskyttelse. Dette apparatet er svært mobilt og enkelt å håndtere. Det veier lite og er enkelt å rengjøre.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no