Sikkerhetsbenk 50mmPb

Denne LAF-sikkerhetsbenken i klasse IIA fra Von Gahlen er den eneste i sitt slag laget for arbeider med FDG og terapeutiske isotopiske doser.  Samtidig gir den ergonomi og komfort å arbeide med som en vanlig LAF-benk. Med sine 50mmPb også i skjoldet/vinduet mot operatør og 75mmPb i dosekammer, FDG-generatorheis og avfallskontainer gir den maksimal beskyttelse. Denne har vi levert flere av til sykehus og PET-senter i Norge.

Datablad (PDF)

EasyDose Compact Hot Cell

Fra Lemer Pax leverer vi den nyutviklede EasyDose PET Hot Cell  klasse A. Med innebygd POSIFLASH og dosekalibrator trekker den opp og eluerer pasientdoser.

EasyDose PET Hot Cell er utviklet for å gi en kompakt løsning på opptrekk, eluering og preparering av pasientsprøyter for PET, med maksimal skjerming av personalet under arbeidet. Den er utstyrt med automatisert opptrekks-utstyr, men kan også brukes manuellt som glove-box. Den integrerte ScintiDose dosekalibrator gir real time måling av dose i pasientsprøyte.

 

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no