Isomed 2000

MED, Dresden, lager en av de mest sollgte dosekalibratorer på kontinentet. Den arbeider fra 25keV til 3MeV og kan lagre parametre for opp til 100 isotoper.

Den er utstyrt med full programvare og kommunisere over PC, i bakvegg eller touch-screen, mot operatør og management system og RIS.

Datablad (PDF)

CRC-25R

Capintec har i en årrekke levert stand-alone dosekalibratorer  av høy kvalitet, og den mest sollgte modellen brukes av mange sykehus og ikke minst til forskning og produksjon.

Datablad (PDF)

LEMER PAX ScintiDose

ScintiDose er nye modellen av Lemer Pax kjente dosekalibratorer egnet for integrasjon i LAF-benker. Den har touch-screen i bakvegg eller eksternt og har full programmvare for måling, kalibrering og rapporter . Leser og lager strekkode-etiketter. Kan leveres med fjernstyrt doseløfter, som ytterligere reduserer strålebelastningen.

Datablad (PDF)

Doseløfter/ScintiDose

Posilift er Lemer Pax' integrerte doseløfter som styres med pedal og er flushmontert i LAF-benkens arbeidsflate. Effektiviserer arbeidet og reduserer strålebelastningen.

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no