LAF-benk, Lemer Pax

LEMER PAX har utviklet en serie skjermete sikkerhets-benker (LAF-benker) i klasse IIA for det skandinaviske marked. De er priseffektive og velutrustede med integrerte; dosekalibrator m/dosilift, generatorheis og avfallscontainer. De gir en ergonomisk god, effektiv og sikker  arbeidsplass å arbeide med, og vi har levert flere slike til større norske sykehus.

Datablad (PDF)

Sikkerhets-benk, Von Gahlen

Denne sikkerhetsbenk (LAF-benk) lasse IIA fra Von Gahlen er velprøvet og ergonomisk god, med full beskyttelse for arbeider med teknesium mv. Den leveres med integrert; dosekalibrator, generatorheis og avfallskontainer. Den er levert til en rekke sykehus i Nord-Europa, herunder flere norske.

Datablad (PDF)

Avtrekksskap 50mmPb

Dette avtrekksskap fra Von Gahlen  har 50mmPb til alle sider og leveres til bruk bl. a. ved preparering av terapeutiske doser. Den er levert til flere norske sykehus.

Datablad (PDF)

Alfa-beta max cell

Denne alpha-beta max cell fra  Lemer Pax er utviklet for å gi maksimal skjerming ved arbeider med åpne alpha-beta-kilder. Den er i akryl og kan kombineres med bly/blyglass for også å gi gamma-beskyttelse (datter-isotoper). Det er levert flere av den til norsk farmasøytisk industri.

 

Datablad (PDF)

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no