Nukleærmedisin


Scanrad Protection AS er i dag en ledende leverandør av beskyttelse for personalet i nukleærmedisin. Blyfrakker fra Scanflex Medical er markedsleder og vi fører briller og alt til personlig beskyttelse samt blyglass/akrylat i alle dimensjoner.

Til hot-lab representerer vi to av de største leverandørene på sikkerthetsbenker/LAF-benker; Lemer Pax og Von Gahlen. Vi har sprøyteskjold og flaskeskjold fra; Capintec, Biodex, Lemer Pax og Von Gahlen. På Hot-lab Management Systems leverer vi VENUS fra Segami.

Til PET har vi arbeidsstasjoner fra Von Gahlen og en skjermet opptrekks/injiseringsstasjon fra Lemer Pax. PET-fantomer har vi fra PTW, Data Spectrum, Biodex og Capintec.

Til kvalitetsikring leverer vi dosekalibratorer fra Lemer Pax, MED og Capintec.

Og vi har et bredt utvalg av fantomer bl.a. fra Data Spectrum, samt referansekilder og flatfelt fra Biodex og Capintec.

2 NYE POSIJET3 til OUS

2017-06-10
2 nye POSIJET V3 PET-autoinjektor skal leveres til OUS, Rikshospitalet og Radiumhospitalet denne høsten.Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.

POSIJET autoinjektor til Stavanger

2017-03-27
 Den nye POSIJET V3 PET-autoinjektor er levert til Stavanger Universitetssykehus og er i full drift. Den har en rekke nyheter, er mindre og motorisert og kommuniserer med RIS/PACS toveis.  

Ny generasjon blyfrakker

2014-10-08
"Lighter than ever, and strongest there is"  Den nye Opaque Collection fra Scanflex Medical er det beste på markedet innen strålebeskyttelse av personalet.
Scanrad Protection AS, Kolderupsvei 21, 0587 OSLO, Tel: 22 22 24 80, Fax: 22 22 66 10, post@scanrad.no